fbpx

Trapatoni: Omeli su nas brzi golovi

"Znali smo da igramo protiv izuzetno jakog protivnika. Nažalost, oba puta smo videli golove posle tri minuta (na početku utakmice i na početku drugog poluvremena), a to vas tera da sve planove odbacite i krenete napred, ostavljajući rivalu prostora. I to protiv ovakve ekipe", rekao je Trapatoni novinarima u Gdanjsku.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU: Španija - Irska 4:0

"Naravno, izuzetno sam razočaran, ali moram da kažem da su momci uradili sve što su mogli... Pravili smo iste greške i u prvom meču, protiv Hrvatske. Moraćemo na tome da radimo ubuduće", rekao je italijanski stručnjak.

Irska u ponedeljak igra protiv Italije u poslednjem kolu Grupe C. Irci su već eliminisani, ali Italijanima treba pobeda za prolazak u četvrtfinale potrebna pobeda. Trapatoni je, međutim, obećao časnu igru.

POGLEDAJ VIDEO: Španija - Irska 4:0

"Razmišljam samo o Irskoj i o tome koliko su razočarani moji , a pogotovo narod Irske. Oni su nas pozdravili i aplaudirali nam čak i kada smo gubili. Reći ću igračima da razmišljaju o tome. Naša je obaveza da Irska meč protiv Italije završi uzdignuta čela. Ako Italija hoće da prođe u četvrtfinale, moraće to da učini na osnovu svog kvaliteta", rekao je Trapatoni.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.