fbpx

Hit leta premijerno na Radiju 3: Rasta feat. Ikac - Drugo ime kajanje

Uživo iz najtoplijeg grada u Evropi!
Sledi ekskluzivna premijera!
Prvo emitovanje pesme koja će vas rashladiti kao led!
Vrela ekipa - Rasta i Ikac (VIP), uživo...
... Radio 3, ponedeljak, 18. jun, tačno u podne!

Zakazujemo dejt sa dve vruće zvezde beogradskog asfalta u ponedeljak, 18. juna, tačno u podne, na talasima Radija 3, 95.8 MHz! Rasta i Ikac (VIP) premijerno puštaju sledeći veliki letnji hit - radijski singl "Drugo ime kajanje" na talasima Radija 3.

Pst...Čuli smo pesmu "Drugo ime kajanje".
Zarazno sasvim!
Zamrznuto na "repeat"!

Sećaš se kako smo sedeli "zakovani" uz radio čekajući premijeru nove pesme omiljenih izvođača sa prstom "ukočenim" na dugmetu "record"?
Rasta i Ikac (VIP) zajedno sa kućom "Bassivity Digital", Radiom 3 i Nadlanu.com te pozivaju da u ponedeljak, 18. juna, tačno u podne, uključiš Radio 3 i na old school način doživiš premijeru jedne prave letnje pesme. Otvori sve prozore na kolima; isključi slušalice, uključi zvučnik na mobilnom da ceo bus čuje; obriši prašinu za muzičkog stuba i prodrmaj komšije tropskim zvukom i stavom pesme "Drugo ime kajanje"...

BITNO: "Drugo ime kajanje" by Rasta feat. Ikac (VIP) će se prvih nedelju dana slušati isključivo na Radiju 3, svakog dana, u terminima od nekoliko minuta pre 10, 12 i 17h. Odmori se malo od Interneta!

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.