Krenulo Loodilo Nadlanu - tvoja velika šansa za putovanje!

Portal Nadlanu.com i Puzzle Group poklanjaju dva letovanja za dve osobe na ostrvu Krf od 3. do 15. avgusta 2012!

Loodilo Nadlanu.com na Tviteru počinje 16. juna i završava se 23. jula! Za to vreme treba što više da tvituješ iz noćnog provoda. Koristi hashtag #loodilonadlanu kako bismo mogli da vidimo tvoje tvitove.

Budi u toku, glasaj, informiši se, prati www.nadlanu.com/loodilo

Dakle, ovog vikenda je prva prilika da budeš na Tviteru otkačen, zanimljiv, duhovit, da nam što bolje preneseš atmosferu iz provoda - gde god da si! Piši nam i ako te nešto nervira, ako ti je smešno, nešto si zapazio/la, nešto nesvakidašnje uradio/la u noćnom provodu... Sve to može da bude tvit za hashtag #loodilonadlanu, i da te odvede na besplatno letovanje!

Animiraj prijatelje, javi svima koje znaš - jer je ovo idealna prilika da na lak i zabavan način odete na letovanje!

Loodilo vikendi za tvitovanje su: 16. i 17. jun (završen), 23. i 24. jun, 30. jun i 1. jul, i 7. i 8. jul, i tada imaš priliku da nam preneseš svoje impresije iz noćnog života (broj tvitova s kojima učestvuješ je neograničen).

Nakon svakog vikenda Nadlanu.com bira najzanimljivije tvitove koji odlaze na glasanje. Tako se svake nedelje za vreme trajanja akcije Loodilo Nadlanu.com biraju po dva tvita koja imaju najviše glasova. Finalno glasanje za tvitove koji su ušli u uži izbor je od 16. do 20. jula! “Idejni tvorci” dva tvita koji budu imali najviše glasova odlaze na nezaboravno putovanje!

Prati Noćni život Nadlanu, i budi u toku gde je najbolji provod, kao i naš Twitter nalog.

Sve informacije potraži na www.nadlanu.com/loodilo

Loodiraj se, zabavljaj se, tvituj i osvoji putovanje na Krf!

Pogledajte još