Ljubavni oglasi u budućnosti

Koncept modernog ustrojstva društva zasnovan je, između ostalog i na apsurdu: što više sredstava za komunikaciju to više usamljenih.

Sudaranjem ova dva koncepta i njihovom projekcijom u budućnost kada ćemo saznati da nismo sami u svemiru rađa i pretpostavku malih ličnih ljubavnih oglasa u nekom visamiocenite koliko bliskom budućem vremenu.

Ideje iz časopisa ALEF samo su malo obrađene i – evo ljubavnih oglasa u budućnosti, pod pretpostavkom da i vanzemaljci žive blesavo kao i mi:

- Usamljeni Zemljanin, 40 godina, 191/94, traži parove starosti 25 do 170 godina za vezu u troje. Ne prihvatam vezivanje i dominaciju, sao.mazo i minerale. Diskrecija garantovana. Posedujem asteroid. Kontakt na SpaceNetu.

- Angolijanka, kin, frong, čezne da se sa seksi van.Angolijancima radi dobrog provoda uz razmenjivanje. Volim trljanje i leđno-ventilni seks. Apsolutno sam luda za metanskom terapijom i teranskim filmovima. Šalji svoj hologram odmah!

 Mešoviti par, voljan da menja partnere. On – Zemljanin, klon četvrte generacije, muževan. Ona – Hibrida iz sazvežđa Peloks, 40 x 90, osam divnih dojki sa perspektivom da na proleće izraste još nekoliko. Voljni da upoznaju druge parove radi menjanja. Vole FR, GR, SM, VD. Poseduju eletrostimulanse. Krilata biće na žalost ne dolaze u obzir jer je supruga alergična na perje.

- Brontornis, 278 cm, 230 kg, podatan i radoznao. Radite sa mnom šta god hoćete, a imate i čime.Nije mi važno da li ste muško, ženski ili kin, ali bića na bazi ugljenika poželjnija su od ostalih. Pošaljite holograme na kojima me grdite i psujete.

- Dobro situiran, dominantan, andromedanski sluzavi monstrum, traži podatne carice ugljenika. Imam standardni broj pipaka, umem da milujem, balavim, groniram. Volim razgovor, dobru knjigu i čašicu amonijaka. Moguć i flert na bazi telekineze. Znojim se dok čekam tvoj hologram...

- Super građena Zondeanka sa neatoidnim pupoljcima. Tražim usamljena bića ili parove sa silicijumskom bazom radi ludih noći u gradu ili tihih u kanalizaciji. Radim vezim-domin, AP, vuš i greb.greb. Obožavam frent i sirovu džigericu.

- Među svim ovim oglasima u budućnosti, izgleda da će najneobičniji biti ovaj:

- Usamljena Zemljanka, umorna od vođenja ljubavi sa egzotičnim vrstama. Tražim iskrenog Zemljanina bilo koje dobi radi topline, nežnosti, ljubavi i zajedničkog života. Ima li vas?


U stvari već sada možemo da se zapitamo – normalni, ima li Vas? Što ste se ućutali?

Dača Kocjan

Pogledajte još