Srećna porodica: Žena, gej muž i njegov ljubavnik!

Ovaj bizarni ljubavni trio skoro već četiri godine zajedno živi u mestu Vunstorf kod Hanovera u Nemačkoj, tj, otkako je Evald Miler (60) svojoj supruzi priznao da je homoseksualac, prenosi "24sata.hr" pisanje nemačkog "Bilda".

"Kao i obično je skuvao večeru i za stolom mi je rekao: 'Dušo, ja sam gej i zaljubljen sam u muškarca, ali ne želim da se razvedem nego da i dalje živim sa tobom' ", priseća se Erika (53) dana koji je predstavljao prekretnicu u njenom životu.

Erika kaže da je ovo priznanje nije šokiralo, već da je osetila velliko olakšanje, pošto je njen suprug godinama patio od depresije, i konačno joj je bilo jasno zašto.

Iako je znala da sa svojim suprugom više neće biti intimna, ona je pristala da živi sa njim i njegovim ljubavnikom Gotardom (60) koji se ubrzo uselio u njihovu kuću.

I kao da to nije dovoljno, svakodnevicu ovog ljubavnog trougla deli i Emar (20), Evaldov sin iz prvog braka koji sa njima živi zajedno. Kažu da su se odlično organizovali: svako ima svoju sobu, a dele kuhinju, kupatilo i dnevnu sobu, a uveče često večeraju zajedno, gledaju televiziju ili sviraju klavir.

Eriki ovo ne samo što uopšte ne smeta, već ne shvata kako je prijatelji i rodbina ne razumeju:
"Kada nam dođu prijatelji svi me gledaju sa puno sažaljenja, ali to je zato što ne mogu da razumeju da sam ja ovako srećna. Moj se muž seksa s drugim ali, ljudski je zapravo veran meni i to je najvažnije."

Ah, Erika...

Pogledajte još