Stefana Veljković možda propušta Olimpijadu

0

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Zoran Terzić rekao je da je neizvestan nastup Stefane Veljković na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto je ona večeras slomila palac.

Srbija je večeras izgubila od Turske 3:1 u Beogradu i tako drugi vikend Gran prija završila sa jednom pobedom i dva poraza, ali to nije ono što je najviše zabrinulo Terzića.

“Nažalost, najveći problem nije to što smo igrali sa mnogo uspona i padova, već jedna teška, glupa povreda, koja će nam još jednog igrača odvojiti na duže vreme od terena…Teško da će biti spremna da ide na Olimpijske igre u Londonu”, rekao je Terzić novinarima.

“Turski tim je definitivno bio jači i čestitam im ne samo na pobedi, već na svemu što su pokazali na turniru”, dodao je Terzić.

Maja Ognjenović je kazala da je bilo teško vratiti se u igru posle jučerašnjeg poraza od Kube 0:3.

“Bilo je teško vratiti se u igru posle jučerašnjeg poraza. Mislim da je danas situacija bila mnogo bolja nego juče i to treba da nas raduje, ali je to daleko od naše prave igre. Na pravom smo, međutim, putu da naša forma bude u usponu”, rekla je Ognjenovićeva.

“Ponavljamo, ipak, neke greške koje ne bi trebalo. Verujem da ćemo se popraviti treninzima i pristupom i da će to izgledati mnogo bolje”
, dodala je ona.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.