Zvezda počela pripreme, Prosinečki hoće titulu

"Imperativ titule je tu, kao i svake sezone. Mislimo da smo sada ekipa koja može da osvoji prvenstvo. Osim toga, cilj nam je i da što duže ostanemo u Evropi. Najvažnije je da ostane 'kostur' ekipe, na čemu svi radimo. Pojačali smo se dovođenjem (Elija) Babalja, a nije isključeno da bude još dolazaka. Možemo očekivati dobre rezultate", rekao je Prosinečki u Beogradu na prvom okupljanju posle odmora.

Na pripreme se javilo 26 igrača. Sutra će doći Kadu Mendeš i Danijel Asamoa, a u sredu Evandro. Petorica reprezentativaca treba da se jave treneru 22. juna. Osim Babalja, od novajlija tu su bili i Ljubo Nenadić i promovisani omladinci Stevan Luković, Veljko Simić, Vukan Savićević i Stefan Čikić.

Na pripreme nije došao Kristijano Borha, koji je u Zvezdi igrao na pozajmici i koji je sada blizu povratka u svoj brazilski klub Kašijas de Soul. Generalni sekretar kluba Đorđe Stefanović rekao je da su crveno-beli ranije najavili da ne mogu da zadrže napadača ako se ne promene uslovi pozajmice i da se zato uprava odlučila za Babalja.

"Prelazni rok je tek počeo i lično mislim da će biti još dolazaka. Sešćemo danas sa Robijem i svako će izneti svoje predloge. Dali smo dobre ponude menadžerima (Duška) Tošića i (Darka) Lazovića, a sa igračima ćemo razgovarati kada se vrate sa odmora", rekao je Stefanović.

Zvezda trenutno radi na raskidu ugovora sa Visinijusom Pašekom, koji je došao u prošlom prelaznom roku, ali je brzo slomio nogu, tako da je igrao jako malo, tek u finišu sezone.

Crveno-beli će u Beogradu biti do petka, 22. juna, a onda putuju u slovenačku Roglu. U Beograd se vraćaju 2. jula, a od 4. do 14. Istog meseca spremaće se na Zlatiboru.

Beta

Pogledajte još
Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.