Šveđani idu na pobedu protiv Francuza

0

Selektor Švedske Erik Hamren rekao je da će njegovi fudbaleri na utakmici protiv Francuske na Evropskom prvenstvu u utorak ići na pobedu, iako nemaju šansi da se plasiraju u četvrtfinale.

“Moramo da koristimo svaku priliku i naporno radimo kako bismo mnoge stvari popravili pred sledeće takmičenje. Moramo biti mnogo bolji. Pobeda protiv Francuske nam ne bi donela tri boda u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, ali bismo dobili mnogo samopouzdanja pred njihov početak”, rekao je Hamren.

Vezni fudbaler Švedske Kim Kalstrem kazao je da će on i njegovi saigrači pokušati da na lep način završe učešće na kontinentalnom šampionatu.

“Ovo je veliki turnir, dugo smo čekali njegov početak. Za nas je utakmica protiv Francuske lep način da ga završimo i počnemo polako da se pripremamo za kvalifikacije za Svetsko prvenstvo. Ovde smo da bismo pobedili i pokazali se u najboljem svetlu”, kazao je Kalstrem.

Švedska je poslednja na tabeli Grupe D na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini bez osvojenog boda, dok Francuzi dele prvo mesto sa Englezima sa po četiri boda. Ukrajina je treća sa tri boda.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.