Vučić: Čekamo odgovor socijalista

0

BEOGRAD, 18. juna 2012. (Beta) – Srpska napredna stranka (SNS) čeka odgovor Socijalističke partije Srbije (SPS) na ponudu za razgovore o novoj vladi, ali neće nikoga "vući za rukav", izjavio je vršilac dužnosti predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić.

BEOGRAD, 18. juna 2012. (Beta) – Srpska napredna stranka (SNS) čeka odgovor Socijalističke partije Srbije (SPS) na ponudu za razgovore o novoj vladi, ali neće nikoga “vući za rukav”, izjavio je vršilac dužnosti predsednika naprednjaka Aleksandar Vučić.

“Uputili smo direktnu poruku SPS da želimo da razgovaramo sa njima o formiranju vlade. Još čekamo njihov odgovor i bilo bi dobro da nas što pre obaveste imaju li većinu sa DS ili ne”, rekao je Vučić za Večernje novosti od utorka.

Vučić je upitao zašto je SPS-u teško da kaže da li sa DS-om ima parlamentarnu većinu ili ne. I kada bi rekli da imaju većinu, to za nas ne bi bio smak sveta, jer nismo rodjeni u foteljama. Poželeli bismo im sreću sa (predsednikom LDP) Čedom Jovanovićem”, rekao je lider naprednjaka.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.