Tumbaković gubi strpljenje‎ za Šulera

"U Beograd se vraćam jedino ako dođe Šuler. Malo već gubimo strpljenje, ali ako od toga ne bude ništa doći će neko drugi ko je istog kvaliteta kao i Šuler", rekao je Tumbaković.

Ekipi se na Tari u nedelju pridružio Filip Knežević, pojačanje iz čačanskog Borca. Trener crno-belih Vladimir Vermezović kazao je da je 99 odsto tima već formirano i sa povratkom Stefana Šćepovića sa produženog odmora, tim koji će igrati u prva četri kola u Evropi biće kompletan.

Vermezović dodaje da je zadovoljan početkom kondicionih priprema i da za sada osim očekivanog umora igrača, nema većih zdravstvenih problema. Dolaskom na čelo Partizana Vermezović je pooštrio disciplinu i uveo pravilnik ponašanja, koji zabranjuje piće, cigarete, posetu kladionicama, poštovanje klupskog jelovnika i još mnoge zabrane.

Kaže da igrači nisu burno reagovali na nova pravila ponašanja, tako da se nada da će ih i poštovati, dok u supratnom slede kazne.

O uslovima za pripreme na Tari šef stručnog štaba Partizana ima samo reči hvale.

"Tara je već decenijama unazad naša srećna baza za bazične letnje pripreme i posle dve godine pauze opet smo tu. Uslovi za rad i odmor su idealni, za razliku od Zlatibora koji nudi više zabave što igračima u ovom trenutku nije potrebno", kaže Vermezović.

Fudbaleri Partizana na Tari ostaju do 26.juna, a dva dana kasnije nastavljaju pripreme na Pohorju u Sloveniji.

(Tanjug)

Pogledajte još