Najstrašniji psihopata na svetu je... Sergej Trifunović!

Kako prenosi "Blic", na jednoj od lista velike internet filmske baze IMDB objavljen je spisak Najboljih filmskih psihopata, čudaka i negativaca, a prvo mesto mesto od 88 glumaca iz celog sveta zauzeo je Sergej Trifunović.

Očigledno su fanovi "Srpskog filma" Srđana Spasojevića bili vrlo organizovani u glasanju i tako "progurali" čuvenog Vukmira i Sergeja Trifunovića na prvo mesto. Takođe, poznato je da na IMDB postoji bezbroj listi koje prave korisnici ove filmske baze i tu svako može da pravi liste po svom nahođenju. Bilo kako bilo, Vukmir zaslužuje da se nađe na ovakvoj listi.

Sergej je postao najstrašniji filmski psihopata zahvaljujući liku Vukmira koga igra u "Srpskom filmu", a iza sebe je ostavio čak i čuvenog Entonija Perkinsa, koji je u filmu "Psiho" igrao Normana Bejtsa.

Korisnici IMDB-a koji su sačinili listu Sergejevu ulogu su okarakterisao kao "nezaboravnu", a Trifunović se tako našao rame uz rame sa Hanibalom Lekterom i drugim mračnim likovima zbog kojih su mnogi filmovi postali legendarni.

Pogledaj listu: Najbolje filmske psihopate, čudaci i negativci svi vremena

Pogledajte još