fbpx

Seksom do savršene linije

Zajedničko tuširanje
I petnaestominutno tuširanje može biti fizička aktivnost, naročito ako je sa vama i partner. Dodatni plus je što na ovaj način možete potrošiti 40 kalorija. Ne zaboravite, po ovim vrućinama tuširanje se preporučuje nekoliko puta na dan.

Predigra od 10 minuta
Zar je potrebno objašnjavati? Tokom maženja potrošićete 25 kalorija, a zasigurno će vas to motivisati da se upustite i u nešto naporniju akciju.

Masaža
Priuštite jedno drugome naizmenično desetominutnu masažu i sagorećete po 48 kalorija. Senzualna masaža uvek može da se izrodi u tajlandsku, a posle…

Strastveno ljubljenje

Znate kako posle poljubaca ponekad teško dišete? To se dešava jer vlažni poljupci predstavljaju veoma seksi način za sagorevanje kalorija. Za deset minuta možete potrošiti 59 kalorija.

Oralni seks
Iako se sigurno nećete zadržati dole sat vremena, za to vreme možete potrošiti 100 kalorija. Ako zamenite uloge, za 60 minuta sagorećete dodatnih 80 kalorija.

Seks na brzaka

Tokom ludački divljeg i brzog seksa potrošićete 250 kalorija. Ima li lepšeg načina za skidanje kilograma?

Devojka na vrhu
Za 15 minuta u ovoj pozi dama će sagoreti 75 kalorija. Ovu pozu momci obožavaju, jer imaju sjajan pogled, a ženski mišići rade mnogo bolje nego u misionarskoj pozi.

Izvor:Telegraf

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.