LUDI SVET: Napravila prilog o seksualnom pomagalu misleći da je pečurka

0

Mlada je novinarka "mesnati" predmet primila u ruke i detaljno ga opisala, ipak nije zaključila o čemu je reč te je ostala uverena da izveštava o retkoj vrsti pečurke?!

Ye Yunfeng, mlada novinarka kineske televizijske postaje Xi'an, propisno se osramotila u nedelju kada je gledaoce izvestila da je u selu Liucunbu nađena retka vrsta pečurke.

Na njenu žalost, to s čime je mahala ispred kamere nije bilo ništa neobično i čudesno, već najobičnije gumeno seksualno pomagalo, lažna vagina s jedne i lažni anus s druge strane.

Nalazimo se u selu u kojem je na dubini od 80 metara prilikom iskopavanja bunara otkrivena retka pečurka – započela je sirota prilog, pa gledaocima detaljno opisala taj “mesnati objekt” koji drži u ruci.

S jedne strane ima nešto što podseća na usne, a s druge strane rupicu koja je povezana s drugim krajem, nastavila je novinarka.

U nastavku je 'retku pečurku' izmerila, a javljanje s terena zaključila tvrdnjom da je u njenim čarima svojevremeno uživao lično car Qin Shi.

Šefovi osramoćene televizijske stanice su se ubrzo izvinili gledaocima zamolili ih da oproste mladoj novinarki na prilogu koji je nasmejao celi svet.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.