Veliki brat - Peca u braku sa plesačem Tristanom

Još tokom trajanja rijaliti šoua "Veliki brat", mediji su spekulisali o Pecinom seksualnom opredeljenju. Ali, sada dileme više nema, jer je, kako saznaje "Blic", Peca u srećnom braku sa Tristanom - plesačem koji je sarađivao sa zvezdama poput Kajli Minog i Bijonse.

Peca, koji se bavi manekenstvom u Engleskoj, i Tristan, koji je nedavno završio spot za pesmu "Baksuz" Ane Nikolić - nikada nisu ni krili svoju vezu, pa im je tako jedan britanski sajt i zvanično čestitao brak.

Peca, koji se već 18 godina bavi manekenstvom, dospeo je u žižu interesovanja 2008. godine, kada je bio jedan od učesnika VIP sezone "Velikog brata". Nije imao poseban uspeh, ali je svoju popularnost iskoristio da se pojavi u spotu Kaje, Leontine i Nataše Bekvalac. Još tada se spekulisalo da je Peca gej, ali on nije o tome pričao i pored fotografija iz gej kluba.

Osim što je došao sa Tristanom na snimanje spota Ane Nikolić, Peca se nije odvajao Tristana, pa je tako bio uz njega na svim gostovanjima, a i asistirao mu je na setu oko odevanja i poziranja fotografima.

Tristan je sarađivao i sa popularnom britanskom pevačicom Aleksandrom Bruk, s kojom je i snimio spot.

Peca se u dva navrata fotografisao za popularni britanski gej magazin "Refresh", a jednom je bio na naslovnici. Takođe je pozirao i za rubriku "Momci sa plaže", što potvrđuje njegovu popularnost u Engleskoj.

Pogledajte još