Masovna tuča na Štrandu! (VIDEO)

Kako prenose Novine novosadske, u Urgentni centar dovezena su trojica mladića sa povredama.

Teške telesne povrede, višestruke prelome lica i potres mozga zadobio je P.R. (1994) iz Veternika, pa je zadržan na lečenju u Kliničkom centru Vojvodine, ali je van životne opasnosti.

Njegov vršnjak, I.Č. iz Novog Sada, zadobio je lake povrede - nagnječenje glave i ušne školjke, a N.T. (1991) iz Leskovca je takođe lakše povređen, zadobio je posekotinu po licu. Obojica mladića su puštena na kućno lečenje.

Novine novosadske prenele su da se na kupalištu dogodila masovna tuča između dve sukobljene grupe, za koje se pretpostavlja da su pripadnici navijačkih grupa.

Prema rečima devojke očevica, tokom dana je u jednom od kafića organizovana dnevna žurka, na kojoj se pojavio veći broj mladića koji su došli zajedno, nakon čega je izbila tuča.

- U jednom trenutku ceo Štrand se digao na noge. Letele su stolice, sevali pendreci, videla sam da su dva momka izbodena, mislim da su se dve grupe sukobile, pretpostavljam da su navijači. Drug koji je bio sa mnom mi kaže da je čak video i mačetu u rukama jednog od učesnika tuče. Policija je, srećom, došla i prekinula sukob, a da su malo kasnije stigli ko zna šta bi se sve desilo - prenose Novine novosadske.

Po njenim rečima, većina momaka koji su učestvovali u tuči su u dvadesetim godinama života.

Portparol JP "Gradsko zelenilo" Ivan Nožinić rekao je da je pored ove u toku i akcija policije na privođenju grupe mladića koji su na Štrandu maltretirali mlađe posetioce i otimali im vredne stvari.

Izvor: Press/agencije

Pogledajte još