Zvezde Granda: Darko Martinović pobedio!

0

Darko Martinović je pobednik sezone 2011/2012. takmičenja „Zvezda Granda“! Posle devet meseci borbe, među stotinama kandidata koji su se prijavili, publika je od deset finalista odabrala svog favorita, i on je osvojio 73.193 glasa.

Kandidati su se trudili da ostanu smireni i pribrani, ali ipak nisu mogli da sakriju veliko uzbuđenje i tremu. A kako da je i nemaju kada su svi bili potencijalni dobitnici luksuznog stana u Beogradu, čiji su ključevi otišli u ruke Darka Martinovića.

Još uvek nisam svestan da sam pobednik. Videćemo kad se stvari slegnu. Prezadovoljan sam i svakako, da nisam pobedio u „Zvezdama Granda“, bio bih srećan što sam dovde došao – rekao je Martinović.

U studiju je bilo čak dve hiljade navijača, koji su došli iz raznih delova Srbije, Crne Gore i Bosne. U glasanju je učestvovalo 11 zemalja, a pratilo ga je 36 operatera.

Ovo je sigurno bilo jedno od najuzbudljivijih takmičenja ovog tipa, a na srpskoj estradi će od njih desetoro, koliko ih se sinoć takmičilo, sigurno opstati makar nekoliko pevača.

Izvor: Kurir

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.