fbpx

Kako spremiti romantičnu večeru?

1.Ukoliko ne znate da kuvate, ne brinite se. Imate nekoliko alternativa. Naručite vaše omiljeno jelo iz restorana i samo postavite večeru. Pakovanje od stiropora nije seksi. Samo nemojte da naručite picu jer verujemo da to jedete svakodnevno. Opredelite se za italijansku ili kinesku kuhinju .Uvek možete to da iskombinujete sa nekim jelima koje ste sami spremili. Ukoliko ste voljni da se okušate u kulinarskim veštinama pogledajte neki lak recept

2. Pasta je uvek dobar izbor. Ukusna je, a opet laka za pravljenje. Kada je meso u pitanju, ispecite pileće grudi. Kupite kesicu spremljene salate i iskoristite vaš omiljeni preliv. Nemojte da koristite stvari koje se mogu zaglaviti između zuba, kao što je kukuruz, ili od kojih se možete umusaviti.

3.
Ulepšajte svoje jelo, koristeći peršun kao garnir. Stavite bilo koji sos ili preliv u lepe keramičke boce ili posude. Načiniće vaše jelo hranom za oči bez obzira koliko je malo truda uloženo u njegovo spremanje. Postavite hleb u malu korpicu prekrivenu maramicom sa prethodno isečenim parčićima putera, baš kao u restoranima. Ohladite bocu vašeg omiljenog vina. Ukoliko nešto slavite, neka to bude šampanjac.

4. Što se dezerta tiče, potrudite se da to ne bude nešto komplikovano, i da ne zahteva od vas da budete u kuhinji duže vreme. To mora da bude brzo i lako. Brz, lak i seksi dezert je čokoladni fondi. Istopite jednake delove polu slatke i crne čokolade u šerpi pri niskoj temperaturi. Dodajte jednu polovinu kesice sa šlagom i čajnu kašičicu putera. Potrebno je svega nekoliko minuta da se sve istopi i izmiksuje. Prebacite to u malu posudu za fondi i poslužite sa svežim celim jagodama. Na vama i vašoj kreativnosti je šta ćete raditi sa preostalim sosom od čokolade!

5. Podesite raspoloženje. Očistite kuću. Nered nije seksi. Nema romantične večere bez sveća, pa prema tome zagušite svetla i iznesite sveće. Iskoristite kvalitetno platno i iznesite kineski porcelan i srebrninu. Kreirajte luksuznu atmosferu koristeći sve što imate. Namestite sto za dvoje. Obezbedite sebi privatnost. Ukoliko imate decu, potrudite se da prespavaju kod prijatelja, ili kod vaših roditelja.

6
. Pustite neku laganu muziku. Vaše omiljene ljubavne pesme ili umirujuću klasičnu muziku. Isključite telefone. Završite pripreme spremanjem spavaće sobe takođe. Postavite sveže čaršave i, ako želite, idite i korak dalje, pospite latice od ruža po jastucima. Ukoliko se vaša romantična večera pokaže kao uspeh, verovatno ćete se obreti u krevetu!

Izvor: Kakopedija

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.