Šta muškarci u Srbiji zameraju ženama?

Žena u Srbiji, tvrde muškarci, traže od muškarca da bude pre svega Supermen, glase rezultati ankete „Blica“ koji je pitao muškarce šta zameraju ženama.

Muškarci se žale na sve kraće veze, površne devojke, dok su žene, kako tvrde stručnjaci, rastrzane između tradicionalne usloge u kojoj traže zaštitu od muškarca i nove uloge u kojoj je žena nezavisna i emancipovana.

- Današnji muškarci su veoma razmaženi. Oni ne dozvoljavaju da se njima nešto zameri i teški su kada treba da se menjaju. Za razliku od žena koje su spremne da rade na sebi, muškarci radije promene devojku nego sebe - kaže Liljana Filipović psiholog.

Muškarci prema anketi “Blica“, najviše zameraju ženama to što izigravaju svetice (lažu o broju muškaraca s kojima su bile), što previše misle o novcu i manipulišu seksom.

Muškarci u Srbiji ne vole lažnu žensku nezavisnost i to da žene „zabadaju nos“ u njihove poslove i da pitaju muškarca koliko zarađuje i na šta troši novac?

Pojedini muškarci zameraju ženama i ljubav prema deci koju stavljaju na prvo mesto, to što su u lošim odnosima sa njegovom majkom. Muškarci ne podnose ni žensku želju da ih menjaju, misle da su žene opsednute sobom i da su zlopamtila.

Ili kako se ono kaže,  muškarci, ne mogu sa ženama, ali ne mogu ni bez njih ....

Pogledajte još