Sedam tenisera iz Srbije danas igra na Vimbldonu

Na centralnom terenu, najbolji teniser sveta Novak Đoković igraće meč drugog kola sa Amerikancem Rajanom Harisonom. To je četvrti meč po rasporedu i ne očekuje se da će početi pre 18.00.

Osmi igrač na ATP listi Janko Tipsarević takođe će u drugom kolu igrati sa Amerikancem i to sa Rajanom Svitingom. Igraće drugi mec na terenu dva, tako da bi njihov duel mogao da počne oko 14.00. U isto vreme trebalo bi i Viktor Troicki da se sastane sa Martinom Klizanom iz Slovačke na terenu broj 19.

U konkurenciji teniserki, Ana Ivanović igraće sa Marijom Hoze Martinez Sančez iz Španije, odloženi meč prvog kola. One će igrati na terenu broj 14 u 12.30. Na terenu broj 12 Bojana Jovanovski sastaće se u meču drugog kola sa Sabinom Lisicki iz Nemačke. Njihov duel je takođe prvi po redu i počeće isto u 12.30.

U popodnevnom programu počinju takmičenja u dublu, pa će na teren posle 18.00 izaći Nenad Zimonjić i Aleksandar Paja, koji će igrati protiv Australijanaca Krisa Gučionea i Lejtona Hjuita.

U konkurenciji teniserki, Vesna Dolonc će sa Ukrajinkom Olgom Savčuk pokušati da pobedi čcetvorostruke šampionke Vimbldona u dublu, sestre Serenu i Venus Vilijams. I ovaj meč bi trebalo da počne posle 18.00.

Beta

Pogledajte još