Jedva čekaju da počne Olimpijada

BEOGRAD, 27. juna 2012. (Beta) – Srpski rukometaš Nenad Vučković izjavio je da on i njegovi saigrači iz reprezentacije jedna čekaju da počnu Olimpijske igre u Londonu, jer svi koji se bave sportom sanjaju da učestvuju na takvom takmičenju.

“Jedva čekamo da sve počne. San svakog sportiste jesu Olimpijske igre i svi se mi bavimo sportom da bismo učestvovali na jednom takvom takmičenju. Nemamo dozu pritiska i opterećenja da se od nas nešto očekuje i to može biti prednost”, rekao je Vučković na okupljanju reprezentativaca pred početak priprema.

On je kazao da je cilj Srbije plasman u četvrtfinale, a da će veća očekivanja zavisiti od igre ekipe.

“Imali smo dve nedelje odmora od rukometa i naporne sezone, a sada ćemo dati sve od sebe da se što bolje pripremimo. Prvi cilj je prolazak u drugu fazu, a kako budemo igrali, tako će i novi ciljevi dolaziti jedni za drugim”, kazao je Vučković.

Srbija će igrati u Grupi A na Olimpijskim igrama sa reprezentacijama Španije, Danske, Hrvatske, Madjarske i Južne Koreje, a srednji bek “orlova” je istakao da nije očekivao lake protivnike.

“Nisam očekivao lakšu grupu, mi uvek idemo nekim težim putem. Možda je tako i bolje, jer ako budemo odradili posao kako treba imaćemo lakšeg protivnika u četvrtfinalu. Neutralan je teren, favorita nema. Pokazali smo da možemo da se nosimo sa svim reprezentacijama”, istakao je Vučković.

Slični članciMore from author

Ostavite komentar

Your email address will not be published.