Ognjen Amidžić je ne jedan, već tri Meridina udvarača!

Novi animirani film stiže iz omiljene nam kuće "Pixar", ali potpuno drugačiji nego što smo od njih navikli. Film "Hrabra Merida" (Brave) smešten je u brdovite predele Škotske gde se priče o epskim bitkama i mistične legende prenose s generacije na generaciju. Ovog puta "Pixarova" zvezda je jedna hrabra princeza - Merida koja će se suprostaviti tradiciji, boriti za svoju sudbinu i savladati zver.

(old_image)

Najmlađe fanove "Pixara" će sigurno oduševiti kada čuju da će animirana komedija "Hrabra Merida" biti sinhronizovana na srpski. Zvezde sinhronizacije su: Milena Moravčević, Vesna Stanković, Gorica Popović, Nenad Ćirić Ćira, Slobodan Beštić, Dragan Vujić Vujke i Branislav Platiša.

Specijalni gost će biti voditelj Ognjen Amidžić koji će imati ne jednu, već tri zabavne uloge mladih lordova koji se bore za ruku svojeglave Meride. Na fotografiji gore možeš videti Ognjena u studiju gde se trenutno snima sinhronizacija "Hrabre Meride".Sinopsis filma "Hrabra Merida"
: Merida je odlična streličarka i plahovita ćerka kralja Fergusa (Bili Konoli) i kraljice Elinor (Ema Tomson). Odlučna u tome da sama kroji svoj život, Merida će se oglušiti o drevni običaj koga bučni lordovi smatraju svetinjom: ogromni lord Mekgafin (Kevin Mekid), nabusiti lord Mekintoš (Kreg Ferguson) i svadljivi lord Dingvol (Robi Koltrejn). Meridini postupci će nenamerno pokrenuti haos i ljutnju u kraljevstvu, a kad bude potražila pomoć od ekscentrične mudre žene (Džuli Volters), ostvariće joj se zlosrećna želja. Opasnost koja sledi primoraće Meridu da otkrije značenje prave hrabrosti kako bi poništila strašnu kletvu pre nego što bude prekasno.

Animirani film "Hrabra Merida" u domaće bioskope stiže 6. septembra i toplo ti ga preporučujemo!

Pogledajte još