Bliski istok na Exit Festivalu

Tim povodom, napravljena je specijalna saradnja sa avionskom kompanijom “flydubai”, kao i sa časopisom Rolling Stone Middle East, koji će posebnim popustima i konkursima učiniti sve da promovišu naš muzički festival na području Bliskog istoka!

Juliana Down (JD) je četvoročlani bend iz Dubaija koji doživljava proboj kako na području Bliskog istoka, tako i širom sveta. Članovi benda su dugogodišnji stanovnici Ujedinjenih Arapskih Emirata, a takođe su sastav koji je svirao kao predgrupa velikim svetskim bendovima, uključujući Guns N' Roses, Muse i Maroon 5.
Kako bi omogućili dolazak obožavalaca ovog sastava na Exit, sklopljen je dogovor sa low-cost kompanijom iz Dubaija, flydubai. Kako bi uštedeli 10% od cene leta iz Dubaija za Beograd, fanovi mogu da se loguju na www.etickets.to/buy i rezervišu svoje karte za EXIT. Dobiće nakon toga jedinstven popusni kod koji će ukucati na www.flydubai.com.

U saradnji sa Rolling Stone Middle East, Juliana Down su takođe pokrenuli i online nagradnu igru sa VIP Gold ulaznicama kao nagradama, koje uključuju i mesto u Exit vilidžu i povratni let za Beograd. Jedan srećni dobitnik imaće priliku da povede nekoga na veliki letnji provod u Srbiji narednog meseca!

EXIT je jedan od najboljih evropskih festivala, i čast nam je što smo pozvani u Srbiju. Imamo potpuno novi i drugačiji nastup i novi materijal, tako da jedva čekamo da donesemo Juliana Down zvuk u Evropu ovog leta”, poručuje Dia Hassan, pevač benda.

Ovaj poziv obeležava 18 punih, zauzetih meseci za bend, prvi sa Bliskog istoka koji je potpisao za veću izdavačku kuću (Sony Music Middle East) u martu 2011. Njihov poslednji album Empires popeo se na treće mesto na Virgin-ovoj listi prodatih albuma, odmah nakon što je izdat u aprilu 2011.

Trinaesti po redu Exit festival održaće se od 12. do 15. jula 2012. na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu. Više informacija o festivalu i ulaznicama na www.exitfest.org.

Pogledajte još