Botoksom na štikle

0

Nema toga što neke žene ne bi uradile kako bi obukle svoju omiljenu haljinu, pantalone ili cipele. Za naporan rad zarad nekih krpica, za drakonske dijete i operacije već ste čuli.

Najnoviji lek za umorne noge od previsokih štikli dolazi iz Londona i zove se botoks koji se direktno ubrizgava u pete.

Trčite tako u štiklama od 15 centimetara i stopla i ne osećate, kao na primer, Šarlota Glen, koja ubrizgava botoks u pete kako bi obukla svoj omiljeni par Lubotinovih cipela.

Ova cipeloholičarka platila je, kako piše britanska štampa, više od 300 funti za operaciju nazvanu “Loub job”, kojom je botoks ubrizgan u njena stopala, sve kako bi mogla da nosi svoj omiljeni par Lobutinovih cipela.

Nosim visoke štikle od 12 – te godine i ne bih volela da umrem u ravnim cipelama. Štikle su ono što svaku ženu čini neverovatnom i ja ne izlazim iz kuće bez cipela na štiklu – kaže ova ljubiteljka visokih potpetica.

Šarlota, ipka, priznaje da su štikle ostavile traga na njenim stopalima, ali kad je uradila “Loub job”, tvrdi da nosi visoke štikle bez problema.

Bolovi u stopalima i zglobovima su bili nepodnošljivi sve dok ne bih otišla na spavanje, a ponekada sam se i noću budila zbog bolova u nogama. Masaža ili terapija vodom nisu davale rezultate. I pored agonije ja sam trošila i dalje bogatstvo na cipele – kaže Šarlota, koja je lek za svoju boljku pronašla na klinici u Londonu.

Botoks je stavila u pete i celo stopalo, botoks parališe nerve, pa Šarlota više ne oseća bolove. Šarlota je sve proslavila kupovinom novih Lubotinovim ciplela na štiklu – i to od 15 centimetara.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.