Treći dan: Suicidal Tendencies

0

Na glavnu binu Exit festivala 14.jula dolazi američki hardcore sastav, Suicidal Tendencies, predvodnici skate punk i crossover thrash žanra.

Od začetka benda, daleke '82. godine, kad su proglašeni za „najveće propalice“, preko zabrane izvođenja svirki u Los Anđelesu zbog navodne povezanosti benda sa nasiljem, pa sve do sada, Suicidal Tendencies su postali simbol neverovatne festivalske svirke, predvođeni energičnim frontmenom Majkom Muirom, koji je, verovatno zasluženo, u međuvremenu dobio nadimak „Cyco Miko“ (ludi Majko).

U svojoj bogatoj karijeri izdali su osam studijskih albuma, dok je deveti najavljen za ovu godinu, uz tvrdnju da sastav „ima spremna tri nova albuma i samo treba da odrede datum kada će ih objaviti“.

Publici Exit festivala Suicidal Tendencies su se predstavili nastupom na Explosive bini pre nekoliko godina, kada je stejdž bio suviše mali da primi sve obožavaoce, a na koncertu skakali doslovno svi.

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: http://www.exitfest.org i www.gigstix.com.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.