Tajne neodoljivih muškaraca

Davanje komplimenata
Više od svega žene vole da osete da su cenjene. Bez obzira na to da li je vaša partnerka samouverena ili stidljiva, svaka devojka voli s vremena na vreme da čuje kompliment. Ako na samom početku veze možete da je učinite srećnom, već ste napravili veliki korak.
Sasvim iznenada i nenajavljeno joj recite kako je lepa, da dobro izgleda ili nešto slično.

Telefonski pozivi
Bez obzira na to da li je zovete samo da je pozdravite ili kažete da ćete kasniti, ono što je najvažnije je da ste uložili trud. Telefonski pozivi su važni za razvijanje veze i oni predstavljaju jednu od važnih stvari koje žene vole.

Prioriteti
Imate tešku odluku pred sobom: provesti mirno veče u društvu devojke ili s prijateljima igrati poker ili gledati utakmicu. Izazov zaista nije lak. Međutim, možda vam izbor bude manje težak ako znate sledeće: ako odlučite vreme provesti s devojkom, ona će to znati da ceni. Ako joj još i pokažete da vam je najvažnija na svetu - niko vam neće biti ravan.

Posvećivanje pažnje
Iako osetljivi, preterano osećajni i odani muškarci mogu biti dosadni, žene ipak vole muškarce koji ih zaista slušaju i stalo im je do onoga što one imaju da kažu.

Iznenađenje
Nakon određenog vremena u vezi, partnerka će sigurno pomisliti da vas je pročitala i da vas poznaje i tačno zna šta može da očekuje od vas. Tu vi treba da nastupite i priredite joj neko iznenađenje. Priredite joj neki znak pažnje ili neočekivani sastanak nakon kojeg će se osećati kao posebna osoba u vašem životu.

Postanite joj navika

Ako možete biti frajer zahvaljujući kojem se oseća poštovanom, sigurnom i posebnom, sigurno ćete joj brzo postati "navika".

Izvor: Tportal

Pogledajte još