Gej izviđači se zamerili Čak Norisu

0

Čak Noris (72) kaže jasno i glasno šta misli. Pa se tako javno usprotivio nameri Džejmsa Turlija, člana upravnog odbora Udruženja izviđača, da se promeni politika prema gejevima.

Prema sadašnjim pravilima, gejevi ne mogu da budu članovi Udružanja izviđača, koje je izuzetno popularno u SAD.

Homoseksualci nemaju šta da traže u izviđačkim društvima. Bilo bi sramotno i antiamerički kada bi se ukinulo postojeće pravilo. Izviđači su udruženje koje predstavlja simbol najboljeg dela Amerike, baš kao što su to hot dog, bejzbol ili bakina pita od jabuka, dok je gej zajednica upravo suprotno – napisao je Čak Noris na internet sajtu „ammoland.com“.

Noris se posebno obrušio na Džejmsa Trulija.

On želi da promeni pravila kako bi se ulizivao administraciji Baraka Obame, koja podržava gej zajednicu. On je sve to dobro isplanirao – dodao je Noris, navodeći da je Truli u martu bio na večeri u Beloj kući kod Obaminih.

Prava gej zajednice su jedna od gorućih tema u SAD. Nedavno je na insistiranje administracije predsednika Obame Pentagon ukinuo politiku „ne pitaj, ne govori“ i dozvolio javno deklarisanim homoseksualcima i lezbijkama da budu pripadnici američke armije. Uz to, u nekoliko saveznih država je dozvoljeno sklapanje gej brakova.

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.