Baloteli: Ovo je najbolja noć u mom životu

"Ovo je najbolja noć u mom životu, ali se nadam da će u nedelju biti još bolje. Nadam se da ćemo pobediti, ne zanima me da li ću igrati dobro ili loše, sve dok svi budemo davali sve od sebe. Moramo da se opustimo, da se ne frustriramo zbog poseda lopte Španaca i igramo našu igru. Ne zaboravite da smo mi jedina ekipa koja je do sada njima dala gol na prvenstvu. Dokazali smo da smo ravnopravni", rekao je Baloteli posle utakmice.

Baloteli je istakao da će u finalu pokušati da osvoji nagradu za najboljeg strelca Evropskog prvenstva, ali da mu neće biti krivo ako bude loše odigrao, sve dok on i njegovi saigrači daju sve od sebe.

POGLEDAJ FOTO GALERIJU: Baloteli odveo Italiju u finale

"Pokušaću da osvojim nagradu za najboljeg strelca prvenstva. U fudbalu nekad to pokušaš više puta, ali se ne desi. Ili pokušaj nekoliko puta ili radi to stalno. Oba gola su bila važna i pomogla su u pobedi, tako da ću ih se pođednako sećati. Kasano mi je kod prvog fantastično asistirao, na način na koji samo on to ume, ali je I Montolivov pas bio fantastičan", istakao je Baloteli.

Ovaj 22-godišnji fudbaler poreklom iz Gane je kazao da je oba gola posvetio svojoj majci, koja je došla u Varšavu kako bi ga uživo gledala.

"Na kraju utakmice, kada sam otišao do moje majke, to mi je bio najbolji momenat. Rekao sam joj da su ovi golovi za nju. Dugo sam čekao ovaj trenutak, posebno sto moja majka nije više mlada i ne može daleko da putuje, tako da sam morao da je usrećim kada je došla čak ovde. U Kijevu će me gledati i otac"
, kazao je Baloteli.

Finale Evropskog prvenstva u Poljskoj i Ukrajini igraće se u nedelju, 1. jula na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Beta

Pogledajte još