Srbija izgubila od Mađarske

Najefikasniji u srpskoj ekipi bio je Filip Filipović sa dva gola, dok su Slobodan Nikić, Živko Gocić i Stefan Mitrović postigli po jedan.

Mađarsku je predvodio Norbert Hošnjanski sa dva gola, a sledili su ga Gabor Kiš, Dumi Varga, Norbert Madaraš, Deneš Varga i Tamaš Kašaš sa po jednim.

Filipović je ocenio da je problem srpske ekipe danas bila realizacija.

"U prve dve četvrtine smo videli kako ne treba, a zatim i kako bi trebalo da izgledamo. Teško je igrati bez Vanje (Udovičića) i Duška (Pjetlovića). Loše smo igrali igrača više. Želja nije sporna, hoćemo gol, ali nema realizacije. Moramo drugačije da reagujemo", rekao je Filipović.

Golman Srbije Slobodan Soro kazao je da je njegova ekipa loše odigrala u drugoj četvrtini, kada je mnogo grešila.

"Loše smo odigrali u drugoj četvrtini, kada smo imali seriju grešaka i lako primljenih golova. Posle smo uspeli da se vratimo, tako da u principu nisam nezadovoljan za ovu fazu priprema", kazao je Soro.

Živko Gocić je istakao da su reprezentativci Srbije "videli gde greše" i da će do Olimpijskih igara u Londonu "sve doći na svoje mesto".

Selektor Srbije Dejan Udovičić je ocenio da su Mađari zasluženo pobedili, ali da u porazu njegove ekipe "ima zadovoljavajućih stvari" i dodao da nije razočaran.

Srbija je u prvom kolu tirnira u Kozenci savladala Kanadu sa 12:4, dok će u trećem sutra u 17.00 igrati protiv Kazahstana.

Beta

Pogledajte još