Stojković: Možemo da se nosimo sa svim protivnicima

0

Pivotmen rukometne reprezentacije Srbije Rastko Stojković rekao je da je njegova ekipa pokazala da može da se nosi sa svim protivnicima i da će tako biti i na Olimpijskim igrama u Londonu.

“Teška grupa, još teža priča, ako je preživiš. Bilo bi idealno da budemo treći. Treba da se izboriš s velikim, ali dobro, jednom si se izborio i valjda ćes još jednom, samo još jednom. Pokazali smo da možemo sa svima da se nosimo, neke smo pobeđivali, a neki su nam ostali dužni”, rekao je Stojković pred početak priprema.

Srbija će na Olimpijadi igrati u Grupi A sa selekcijama Španije, Danske, Hrvatske, Mađarske i Južne Koreje.

“Nemam iskustava od ranije sa Olimpijskih igara. Nisam ni s kim ni razgovarao, pravim svoju sliku. Treba preživeti pripreme, ali šta se, mora nije teško, spremamo se za Olimpijadu”, istakao je pivotmen srpske reprezentacije i poljske ekipe Kilce.

On je dodao da se nije u potpunosti odmorio od naporne sezone, ali da ne želi da razmišlja o tome jer su pripreme tek počele.

“Nisam se odmorio, kada je ležanja bilo dosta? Nikada. Na pripremama je isto biti spreman za njih ili ne. Gotovo je sa odmorom, krenuli smo, nema druge, a ni nazad. Gde si došao, došao si, gde si bio bio si i sada idemo dalje”, kazao je Stojković.

Olimpijske igre u Londonu održaće se od 27. jula do 12. avgusta.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.