Pravi snagatori ne tuku žene!

Kompanija Avon, u okviru svog programa "Reci NE nasilju u porodici", pokrenula je novu kampanju koja za cilj ima podizanje svesti i edukaciju javnosti o ovom problemu. Kampanja pod nazivom "Udari mene a ne žene“ okupila je naše poznate sportiste, šampione u borilačkim veštinama, koji će dati svoj doprinos i poslati snažnu poruku da nasilju nije mesto u porodici i društvu. Pored ostalih u ovoj pozitivnoj akciji učešće su uzeli i bokser Nenad Borovčanin i bloger i Twitteraš Milan Jovanović Strongmen.

- Udarci su dozvoljeni samo u sportskoj areni ili borilačkom ringu, gde se ispoljava fizička snaga prema sportskim pravilima, u viteškom duhu. Nasilju nije mesto u porodici, gde od malena treba negovati odnose pune ljubavi, poštovanja i tolerancije. Takođe, edukacija mladih kroz školovanje i bavljenje sportom će im usaditi prave životne vrednosti koje treba vratiti u naše društvo - rekao je Borovčanin povodom akcije "Udari mene a ne žene".

Red bi bilo da svi shvate da agresiji nema mesta ni u jednom segmentu života, već da svi, posebno muškarci, treba da energiju usmere na pozitivne ciljeve.

Pogledajte još