Najdanovski: Presrećna sam što idem u London

0

Srpska plivačica Miroslava Najdanovski rekla je danas da je presrećna što će učestvovati na Olimpijskim igrama u Londonu, ali i da je to očekivala.

“Ja sam donekle i očekivala da ću biti pozvana za London. Bilo je neizvesno cele dve nedelje, ali sada su mi javili da idem i ja sam presrećna”, rekla je Najdanovski agenciji Beta.

Ona je u Ajndhovenu isplivala 100 metara za 55,57 sekundi, što je samo 20 stotinki slabije od olimpijske norme. Kvalifikacije za London završile su se 18. juna, a Svetska plivačka federacija (FINA) će do 3. jula upućivati naknadne pozive, a danas je to učinila i za 24-godišnju Zrenjaninku.

Ona će u Londonu plivati na 50 i 100 metara slobodno.

“U plivanju može da se očekuje i neočekivano. Jedina stvar koju mogu da očekujem u Londonu su moji bolji rezultati od Evropskog prvenstva, pošto sam mnogo radila”
, rekla je Najdanovski.

“Od ostalih plivača iz Srbije, verovatno od Milorada (Čavića) možemo očekivati medalje. U svakom slučaju, volela bih da što više plivača uspeju jer znam koliko to odricanja zahteva. Ako ne medalje, onda bar polufinala i finala”,
rekla je Najdanovski.

Beta

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.