fbpx

1.500 motociklista ka Kosovu u rok misiji

Organizator karavana, predsednik Kluba Harlej Dejvidson Srbija Milić Radević rekao je novinarima na beogradskoj pumpi "Zmaj 2", odakle je u podne iz Beograda ka Kosovu krenulo nekoliko stotina motociklista iz Srbije, Republike Srpske i Rusije, da je cilj i ove šeste Bajk rok misije da muzikom i pozitivnom energijom obraduje sve u pokrajini.

Karavanu, koji je krenuo iz Beograda, pridružiće se i grupe motociklista iz Niša, Čačka i Kragujevca. "Na Kosovo idemo sa gitarama na ledjima, borićemo se do poslednje kapi benzina. Idemo da pevamo, sviramo i obradujemo naš narod", kazao je on.

Novinarima se obratio i glavni učesnik koncerta Nenad Milosavljević koji će sa grupom Galija napstupiti večeras, izrazivši zadovoljstvo što se priključio tom humanitarnom projektu. Osim Galije, prema rečima Radevića, koncert će održati i nekoliko mladih bendova u želji da žitelji Kosova čuju i njihove gitare.

Jedan od učesnika ranijih misija Žika Jelić iz YU grupe rekao je da je posebno zadovoljstvo učestovati u Bajk rok misiji, jer tako učesnici pokazuju srpskom narodu da su uz njih.

Beta

Pogledajte još

Ostavite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti postavljena.