Ceca nastupila u Banjaluci sa manjim poprsjem

"Alo" piše da je pevačica, kako bi svima „dala živi dokaz“, nastupila u prozirnoj haljini koja je otkrila više nego što je, verovatno i ona planirala.

Više od 20.000 ljudi koji su bili na koncertu primetilo da Ceca izgleda odlično, ali privilegiju da vide promene imali su samo srećnici koji su se našli u prvim redovima.

Veljko pratio mamu!
Sin popularne pevačice Svetlane Cece Ražnatović Veljko pratio je mamu na ovom nastupu, a sudeći po fotografijama i on ima veliki broj fanova u Banjaluci. Veljko, koji je nedavno stigao s Kipra, tako je iz prvih redova pratio koncert i uživao u društvu devojčica njegovog uzrasta koje su vrištale i borile se koja će se pre slikati s njim.

No, Cecu ovo očigledno nije opterećivalo, već je uživala u druženju s publikom i promovisala dve nove pesme: „Zagrljaj“ i „Probudi me kad bude gotovo“, koje su njeni fanovi s nestrpljenjem očekivali, a neki su čak i uglas s njom pevali, iako je pesma objavljena pre samo nekoliko dana.

Podsećanja radi, Ražnatovićeva je u Banjaluku stigla privatnim avionom, a organizatori su je s frizerkom smestili u predsednički apartman u kompleksu Vlade Republike Srpske.

Pogledajte još