Milunović: Nikad teže pripreme

- Do poslednjeg kola nismo izgubili nijednu utakmicu, osvojili smo Kup i mogu reći, iako ostaje žal za titulom, da smo imali uspešno „proleće“. Sada je na svima nama obaveza da sve ostvarene uspehe potvrdimo i budemo još bolji. Što se mene lično tiče, kao klinac sam sanjao da obučem Zvezdin dres, svoj prvenac na Marakani, gol u derbiju, i sve to mi se ostvarilo u proteklih šest meseci, tako da mogu da istaknem da sam zadovoljan postignutim rekao je Luka kome je trofej namenjen pobedniku nacionalnog Kupa, osvojen u Kruševcu prvi u seniorskoj konkurenciji.

I pored činjenice da je veoma mlad, Milunović za sebe može reći da je u fudbalu prošao mnogo toga.

- Nismo još stigli ni do pola pripremnog perioda, ali kako je bilo do sada, mogu da kažem da je pripremni period na Rogli, jedan od najtežih, ako ne i najteži koji sam prošao u dosadašnjoj karijeri. Svesni smo da tako mora da bude, jer nas već za dvadesetak dana očekuje težak ispit u kvalifikacijama za Ligu Evrope rekao je Milunović i dodao:

Već sam imao prilike da igram protiv beloruskih timova, jer sam u kvalifikacijama za evropsko takmičenje sa mojim bivšim klubom igrao protiv Torpeda. Kao i sve istočnjačke ekipe, siguran sam da je i Naftan čvrst i disciplinovan tim. To je sve što znam o njima u ovom trenutku, ali ne sumnjam da će ih naš stručni štab do 19. jula odlično skenirati i dobro nas pripremiti za dvomeč - uveren je Luka.

Izvor: mojacrvenazvezda.net

Pogledajte još