Obračun Cece i Jece na Ušću

Posle najave Cecinog kompozitora i producenta Aleksandra Milića Milija da će Ražnatovićeva svoj sledeći rođendan (14. jun) proslaviti na Ušću, oglasila se i Karleuša koja planira veliki koncert na istom mestu u istom tom terminu!

- Prebrzo smo krenuli na turneju „Ljubav živi“, tako da je beogradski koncert zbog velike organizacije planiran za sledeću godinu. Nove pesme i remiksi poslednjeg albuma su u sklopu najave tog koncerta. Realno je očekivati da će Ceca za rođendan sledeće godine pevati na Ušću, a istog dana izdaćemo i novi album - izjavio je nedavno Mili, piše "Alo".

Taman kad su Cecini fanovi pomislili da će jedino oni biti privilegovani sledećeg juna, Jelena je obradovala svoje najavom koncerta na Ušću.

- Planiram svoj drugi veliki solistički koncert u Beogradu sledeće godine u junu. Radićemo ga na nekom otvorenom prostoru, najverovatnije na Ušću - rekla je JK gostujući u emisiji „Nedeljno popodne“ voditeljke Lee Kiš.

"Alo!" saznaje, da Jelena planira da održi koncert početkom juna sledeće godine i da će svojim fanovima priušti spektakl po povoljnim cenama ulaznica. Informaciju je potvrdio i njen portparol Zoran Birtašević.

- Ne bavimo se analitikom, kada koji pevači prave koncerte. Smatram da svako ima svoju publiku i da je jedini cilj svega dobra zabava. Logičan sled događaja je da posle novog albuma, koji je nadmašio sva očekivanja, i posle koncerta u „Areni“, Jelena beogradskoj publici pokloni još spektakularniji koncert početkom leta naredne godine. Za sada je nekoliko lokacija u opticaju i sve su na otvorenom. Prve pripreme Jelena i njen tim počeće već u septembru. Želja nam je da ovog puta priredimo publici vrhunski spektakl uz mnogo povoljnije cene ulaznica, kako bi svi koji žele mogli da prisustvuju - rekao je on.

Pogledajte još