Seksualni bonton za dečake!

1. Vodi računa o higijeni. Žene se za vas briju,depiliraju,šminkaju,mackaju...najmanje što možete da uradite da vam koža,zubi,uši...budu savršeno čisti. Uklonite dlake iz nosa i ušiju.
2. Odigraj šmekerski predigru - to počinje mnogo pre nego što skineš pantalone. Sastoji se od govora, pokreta,neseksualnih dodira. Tek kada vidiš da je pravi trenutak pređi na stvar.
3. U krevetu budi go - zvuči smešno, ali neki muškarci u krevetu nose čarape! Go čovek u čarapama je u najmanju ruku smešan.
4. Ne naređuj! - ako ne umeš spontano i nežno da izmanevrišeš partnerku u položaje koji ti prijaju, nemoj ni slučajno da koristiš rečenica tipa "Sad me uhvati tu" ili "Digni nogu" , srušiće čaroliju.
5.Ne guraj joj glavu dole- to nikome nije donelo medalje za nežnost. Ako ne kapira šta želiš,stavi joj nežno prst u usta ili je nežno i stidljivo pitaj ,birajući reči.
6.Ne pričaj gluposti- "Ko je baja","Hodaćeš na rukama" to ne pali ni porno-masturbatore.
7. Reaguj- stenjanje i zvuci uzbuđenja su prirodni i partnerki govore da uzivaš.Ne urlaj i ne vrišti.
8. Ne dodiruj joj klitoris pre vremena- suvi prsti i suv klitoris nikako ne idu zajedno. Ume i da boli.
9. Zadrži jezik na klitorisu-mnogi muškarci jednostavno ne zadrže usta među ženskim nogama dovoljno dugo.
10. Upozori je da si blizu -bez obzira na to da li si joj u ustima,vagini ili van nje.Prosto: "Svršiću" je sasvim ok.
11. Ne postavljaj glupa pitanja -"Kako je bilo","Ti ne ideš u teretanu","Jesam li bolji od tvog bivšeg" su dobar razlog da ti se operativnim putem ukloni moć govora.
12. Ostani u krevetu -nemoj da iskočiš, obučeš se, proveriš poštu na kompjuteru, uključiš telefon da vidiš ko te zvao i nestaneš.
13.Nemoj da zaspiš- to je prirodno,ali ako "nateraš" sebe da popričate, napad spavanja ćete proći za nekoliko minuta. "Ostani" ne znači "ostani onesvešćen".

Pogledajte još