Verio se sin Karoline od Monaka

MONAKO, 4. jula 2012. (Beta-AFP) - Sin princeze Karoline od Monaka Andrea Kaziragi verio se sa Brazilkom Tatjanom Santo Domingo, saopštila je u sredu njegova majka.

"Sa radošću vas obaveštavam o veridbi mog sina Andree Kaziragija, sa gospodjicom Tatjanom Santo Domingo", navela je u zvaničnom saopštenju Karolina od Monaka. Verenici imaju po 28 godina i zabavljaju se sedam godina. Datum venčanja još nije odredjen, navodi se u saopštenju.

Andrea Kaziragi je stariji sestrić princa Alberta Drugog od Monaka. Trenutno je drugi po redu za nasledjivanje prestola Monaka, iza majke Karoline. Njegov otac bio je Stefano Kaziragi, Karolinin drugi muž, koji je poginuo 1990. u saobraćajnoj nesreći u Monaku. Kao što je slučaj i sa njegovom sestrom Šarlotom i bratom Pjerom, ime Andree Kaziragija često se pominje u tabloidima. U decembru prošle godine, policija ga je zaustavila kada je vozio 200 kilometara na sat na autoputu u Burgonji u Francuskoj. Policija mu je oduzela automobil, audi A6, kao i vozačku dozvolu, i kući se vratio vozom.

Pogledajte još