Od sada i u Srbiji najmodernije oglašavanje na Facebooku

Kao jedna od svega 44 svetske kompanije koje imaju pravo da koriste tehnologiju Facebook API za kreiranje i upravljanje Facebook kampanjama iza koje stoji kompanija Maple, Prima Media (deo kompanije Trident Media Group) od sada srpskim kompanijama nudi Prima Facebook - izuzetno napredan “social“ proizvod za oglašavanje na najpopularnijoj svetskoj društvenoj mreži.

Osim sofisticirane tehnologije koja garantuje najbolju optimizaciju svih tipova Facebook kampanja i sjajne rezultate, usluga Prima Facebook podrazumeva i angažovanje vrhunskih eskperata koji se brinu o toku svake kampanje i besplatno predlažu optimalna kreativna rešenja za Facebook oglase.

(old_image)

Oglašavanje na Facebooku je zasnovano na tzv. "performance modelu", što znači da oglašivači plaćaju samo kada korisnici zaista kliknu na njihov oglas. Na taj način, Facebook oglasi su veoma efikasni u pogledu cene. S druge strane, zahvaljujući svom socijalnom aspektu, tj. činjenici da korisnici Facebook oglase povezuju sa aktivnostima njihovih prijatelja, oni obezbeđuju odlične rezultate u smislu direktnog angažovanja i pozivanja na konkretne akcije.

Ugovor koji u Srbiju dovodi najmoderniji
model oglašavanja na Facebooku ispred kompanije Maple u Beogadu su potpisali Shai Beres i Eden Amirav, dok su tim Trident Media Groupa predstavljali generalni direktor Uroš Ignjačević i direktor Velibor Antić.

Maple je kompanija sa ekspertizom u oglašavanju na socijalnim mrežama (Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube), čiji klijenti na globalnom nivou su najjači svetski brendovi – Coca-Cola, Microsoft, P&G i drugi.

Prima Media je agencija specijalizovana za prodaju oglasnog prostora na medijima kompanije Trident Media Group (portali Nadlanu.com i MojOdmor.rs, kao i beogradski Radio TRI), a odnedavno i za kreiranje i upravljanje “social media” kampanjama. Više informacija potražite: www.primamedia.rs.

Kontakt
: 011 321 9987

Pogledajte još