Nataši Bekvalac preti otkaz na Megatrendu

Nataša Bekvalac, posle brojnih nagađanja da li i dalje radi kao asistent direktora marketinga na Megatrendu, ali kako piše "Press", juče je ipak dobila zvanično upozorenje da će biti otpuštena sa tog univerziteta jer je prekršila Zakon o radu

Novinari su došli u posed dokumenata koji su poslati Nataši i Savezu samostalnih sindikata, a koje je lično potpisao rektor i vlasnik Megatrenda Mića Jovanović.

U njima se navodi da će sa njom biti prekinut ugovora o radu zbog neopravdanog izostanka sa posla.

- Vaše nepoštovanje radne discipline ogleda se u neopravdanom izostajanju sa posla u dužem vremenskom periodu, tj, u aprilu, maju i junu ove godine. Zaposleni ste na mestu asistenta direktora marketinga, a u jeku upisne kampanje i marketinških aktivnosti Univerziteta niste dolazili na posao - navodi se u pismu Bekvalčevoj.

U pismu je napomenuto da svoje izostajanje sa posla ona nikada nije opravdala lekarskim doznakama niti molbom za plaćeno ili neplaćeno odsustvo.

Nataša ima rok od pet dana da se pismenim putem izjasni o upozorenju koje je dobila. Uz to, priložen jo je i izveštaj sektora opštih poslova Megatrenda o njenom izostajanju s posla.

Pogledajte još