Zvezda i Hemofarm u Grupi K Evrokupa

0

BEOGRAD, 13. januara 2009. (Beta) – Košarkaši Crvene zvezde i Hemofarma plasirali su se u drugu fazu takmičenja Evrokupa, gde će igrati u Grupi K, dok je FMP Železnik završio učešće u tom takmičenju.

BEOGRAD, 13. januara 2009. (Beta) – Košarkaši Crvene zvezde i Hemofarma plasirali su se u drugu fazu takmičenja Evrokupa, gde će igrati u Grupi K, dok je FMP Železnik završio učešće u tom takmičenju.

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su danas Bamberg 67:53 i tako zauzeli drugo mesto u Grupi F, iza ekipe Šarlroa.

Hemofarm je posle današnje pobede protiv Nimburka 82:80 zauzeo drugo mesto u Grupi H, čime je obezbedio učešće u drugoj fazi takmičenja. Prvo mesto u grupi zauzeo je Bilbao.

Košarkaši FMP Železnika nisu uspeli da se plasiraju u drugu fazu takmičenja jer su u Grupi G ostvarili jednu pobedu, a danas su izgubili od Artlanda 62:73.

Nakon odigranih utakmica u prvoj fazi Evrokupa u Grupama A, B, C, D, E, F, G, i H, formiraju se nove četiri grupe u osmini finala.

Grupe osmine finala Evrokupa:

Grupa I: Marusi, Himki, Dinamo (Moskva), Panelinios

Grupa J: Uniks, Turk Telekom, Zadar, Beneton

Grupa K: Crvena zvezda, Hemofarm, Pamesa, Azovmaš

Grupa L: Šarlroa, Bilbao, Lietuvos Ritas, Artland

Druga faza takmičenja u Evrokupu igraće se od 27. januara do 10. marta, a plasman na završni turnir osam najboljih ekipa, koji će se igrati od 8. do 12. aprila, izboriće po dve prvoplasirane ekipe iz svake grupe..

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.