I Goran Bregović pevao Palmi

Tradiconalni, jubilarni, 15. po redu kik boks meč na Jovandan u Končarevu rodnom mestu lidera Jedinstve Srbije Dragana Markovića Palma, okupio je više od 12.000 posetilaca, među kojima i predsednika Srbije Tomislava Nikolića i mandatara za sastav vlade Ivice Dačića, ali i ambasadore iz šest država, javljaju agencije.

Manifestaciju je otvorio Goran Bregović.
- Srećan sam da sam sa vama večeras u Končarevu i želim vam srećnu slavu. Želim vam da živite u blagostanju, miru i veselju, puno zdravlja i da živite milion godina.
Neka meč počene i neka pobede bolji
- rekao je Bregović.

Bregović je više do 120 minuta sa svojim Orkestorm za svadbe i sahrane uveseljavao posetioce na stadionu lokalnog seoskog tima. Svirali celokupan muzički opus Bregovića sa kojim se proslavio u svetu, a naročito filmsku muziku.

Meču su prisustvovali vd lider SNS Aleksandar Vučić, potpredsednica URS Verica Kalanović, socijalisti Branko Ružić, Aleksandar Antić, Dušan Bajatović, predsednik Nove Srbije Velimir Ilić i iz PSS Dragomir Karić. Odmah pored njih bili su ambasdori Velike Britanije, Indije, Alžira, Slovenije, Belorusije i Kanade.

Pogledajte još