Naj neženje i udavače u Srbiji

Iako nema prvog mesta, jer o ukusima ne vredi raspravljati, najviše se pričalo o nasledniku "Delte" i sinu jednog od najbogatijih ljudi u Srbiji - Marku Miškoviću.

List piše da je mladi Mišković raskinuo višegodišnju vezu sa pevačicom Jovanom Nikolić i da se tako ponovo našao na listi najpoželjnijih srpskih neženja.

Marko je oduvek privlačio veliku pažnju ženske populacije, a nakon što se pročulo da je ovaj zavodnik ponovo slobodan, kod devojaka koje sanjaju bogatu udaju probudila se nova nada, piše "Blic".

Imajući u vidu da je Mišković do sada viđan samo u društvu manekenki i pevačica, najviše šansi imaju upravo lepotice iz tih krugova.

Oni su najpoželjniji

Prema izboru "Blica" svaka majka za zeta bi pored Marka Miškovića volela da ima i Novaka Đokovića, Danila Daču Ikodinovića, Vladu Georgieva, manekena Vladu Vuksanovića, glumca Petra Strugara.

Najpoželjnije udavače su: glumice Marija Karan, Katarina Radivojević, mankenka Nina Seničar, teniserka Ana Ivanović i glumica Nina Janković.

Pored mladog biznismena, na meti devojaka su i mnogi popularni sportisti, te glumci i pevači, i to bez obzira na to da li su u vezama ili su slobodni.

Sa druge strane, na meti muškaraca se i dalje nalaze glumice, modeli i poneka sportistkinja.

Pogledajte još