Kad tašta supruga postane

Nesvakidašnja pojava otkrivena je nakon što je svekar seksualno napao Radmilu J. iz Vladičinog Hana, koja se udala za njega zbog penzije.

- Radmila se po dogovoru razvela od muža Dragana i udala za svekra Svetislava zbog njegove visoke devizne penzije. Međutim, sve se poremetilo kad je suprug Dragan ostao bez posla u „Slogi“, pa je morao da ode u pečalbu. Onda se svekar iliti muž Svetislav opustio i počeo da spopada Radmilu. Pošto se ona opirala, odlučio je da dovede drugu, mlađu nevestu i da se venča s njom. Sad Radmila i Dragan bitku biju da Svetislava isteraju iz kuće ili, ako hoće da ostane, da plaća kiriju - otkriva izvor Kurira i dodaje da cela čaršija o tome bruji.

Slična situacija je bila i sa Verom N. iz okoline Leskovca, koja se venčala sa svekrom Vojom G., dobrostojećim penzionerom. Kao u prethodnim slučajevima, sve je bilo regularno, po zakonu. Međutim, tu je nastao problem kad je njen bivši i „pravi“ muž našao drugu ženu i sad Voja ne zna šta mu je činiti.

S druge strane, Milanka, devizna penzionerka, da bi pomogla ćerki i njenom mužu, odlučila je da se venča sa zetom Nikolom.

Međutim, sve teža ekonomska situacija u poslednje vreme dovodi do česte pojave sklapanja ovakvih brakova.

Nadležni: Čuli smo za to

Nadležne gradske službe kažu da su čule da ima slučajeva preuzimanja i čuvanja penzija.
- Pouzdanih informacija nemamo, jer se sve završava zakonski i pomoću regularnih papira. Teško je saznati ko je s kim u braku, jer u venčanom listu ne piše da li je neko nekom bio snaja ili zet - objašnjavaju oni.

Izvor: Kurir

Pogledajte još