Marko Milošević je teško bolestan i ne vraća se u Srbiju

"Marko se sigurno neće vratiti u Srbiju, niti je ikada u ovih 12 godina pomišljao na to", tvrdi Milica Gajić supruga Marka Miloševića, sina pokojnog predsednika Srbije, koji već godinama živi u Rusiji. Ovu izjavu Milica je dala novinaru Pressa.

Međutim, ono što se ne zna, ili ne želi da se zna jeste da je Marko teško bolestan i da ne živi životom ni nalik onom kako se ovde pretpostavlja, piše i priča!

Milica Gajić sa sinom Markom živi u Požarevcu, kaže da je u stalnom kontaktu sa suprugom ali da namere Mirjane Marković ne može da komentariše.

"U Mirino ime ne želim da govoriom, ali što se mog muža tiče, to mogu odgovorno da tvrdim, jer znam za njegov decidirani stav - nikad više u Srbiju", kaže Milica, koja je pristala na razgovor sa novinarem "Pressa", ali ne i na fotografisanje, jer, kako kaže, želi da je narod zaboravi.

"Trenutno, kažem vodi bitku protiv jako ozbiljne bolesti i ona je, uz sve ostalo što mu se ovih godina tovarilo na leđa, presudan faktor za njegovu odluku da se zaista nikada ne vrati u Srbiju"!

Naravno deo svega je i ogorčenje zbog hajke na njegovu porodicu i onoga što mu se dogodilo ocu i kako se država ponela prema njemu...

"Možete i ne morate da mi verujete, ali Marko nije ni nalik onome kako su ga predstavljali. Često je znao da mi kaže kako bi bio mnogo srećniji kao sin bankara, nego predsednika države..." kaže Milica Gajić.

Pogledajte još