Ceca: Nemam ime za Hrvate

Na komentar novinarke da su Cecu mnogi hrvatski mediji proglasili najharizmatičnijom Srpkinjom, folk zvezda se začudila, a potom se nasmejala.

- Stvarno?! Od njih to stvarno nisam očekivala! Ja za njih nemam ime. Imam prezime i „udovica“... Ime nemam! Ja sam udovica ratnog zločinca i to je to - rekla je Ceca i dodala:

- U početku mi je to smetalo, jer sam od 14. godine u javnom životu i oduvek sam imala svoj identitet, bez obzira na to što sam bila udata za mog pokojnog supruga. Uvek sam imala svoje ime i prezime. Ali, mislim da će i to vreme proći i da muzika ne sme da ima granice, da bude blokirana i da se oko nje stavlja kineski zid. Samo širite ljubav, pevajte i slušajte muziku - rekla je Ražnatovićeva.

U razgovoru su se dotakli i mogućnosti da Ceca objavi autobiografiju.

- Da li ću to uopšte raditi, ne znam. Više to pričaju ljudi koji su meni bliski, da bi bilo lepo da ja svoj život i sva dešavanja iz svog života, koja naprosto liče na film, prenesem. A i kad bi se snimao taj film ili pisala ta knjiga, ne znam kog žanra bi bila. Od prevelikih tuga do prevelikih radosti, sreća, nesreća... Ali, isto tako, i pored svega što mi se dešavalo, ja sam jedna od najvoljenijih žena na Balkanu - naglasila je pevačica.

Kurir

Pogledajte još