Druže stari da ti kažem...

Jedna dobra utakmica, par piva, leče sve ljubavne jade, ma pokazaćeš ti "ku*vi" ko je glavni ...

Ima sijaset besplatnih "ljubavnih saveta" koje muškarci dele muškarcima. Istina je da uz ove savete nikada nećete osvojiti devojku, ali glavno pitanje jeste" da li ćete uz ove savete olakšati život najboljem drugu"?

Spavaj sa što više žena

Pravi muškarac mora da bude dasa. Da ne bira mnogo, jer seks je samo seks, dobra ti je neka i za vežbu...

Nemoj da je zoveš

Traži joj broj telefona, ali ne moraš da je ti ko "uspaljenko" prvi zoveš. Neka ona malo čeka da zna da ima pred sobom nekog ko gospodari situacijom.

Mani se "kokoški"

Šta će ti neka žena koja se pravi moćnija od tebe. Nemoj sebi da dozvoliš da nekoj direktorki, menadžerki ili naučnici pereš suđe i kuvaš ručak.

Ovako to rade pravi muškarci?

(old_image)

Sastanak preko SMS-a

Ako se baš toliko "zagoreo" da moraš da je pozoveš, uradi to putem SMS-a, šta će ti cveće i razgovori. Stručnjaci kažu da je ovakav način ophođenja grub, bez elegantnog udvaranja. ali i kukavički, jer se tako muškarci kriju iza poruke.

Mani knjige i parfeme, tegovi su zakon

Pravi dasa sadašnjosti mora da bude dobro nabildovan i da ima bar jednu tetovažu. Bez toga joj ne izlazi pred oči, nema više "riba" koje će da padaju na knjige, pesme i parfeme. Pa, brate pravac teretana. Nijedna danas ne pada na citate Puškina ili Getea, bitno je samo da si u fazonu, a tog nema bez teretane.

Pogledajte još