Našminkaj se i poziraj kao Kim Kardašijan (VIDEO)

Kim Kardašijan izuzetno mnogo vremena posvećuje svom izgledu. Naravno da mora, kao i svaka poznata ličnost, posebno zato što nije baš sasvim ni glumica, ni foto model, ni pevačica, ni voditeljka, već od svega toga po malo - ukratko, zvezda rijaliti šoua koji je zapravo njen ceo život. Ali, tako je sve krenulo da bi danas Kim postala jedna od najfotografisanijih osoba na crvenim tepisima najrazličitijih događaja. Jednostavno njen posao je da bude poznata i to radi vrlo vešto.

Za dobar izgled raskošne Kim, pored gena i nege, zaduženi su i mali trikovi koje svaka zvezda ima kako bi vešto sakrila neke nepravilnosti na svom licu ili telu.

Kim često "prozivaju" da je pravi model plastične hirurgije, što ona poriče, osim botoksa koji ni ne smatra "odlaženjem pod nož", već samo osvežavanjem lica. Pričalo se da je operisala nos, ali, kao što ćete videti u video klipu koji sledi, Kim kaže da je sve tajna dobrog senčenja lica.

Pogledaj emisiju "The Look" u kojoj Kim objašnjava kako da šminkanjem sakriješ nesavršen nos, odnosno kako da namestiš glavu da na fotografijama nikada nemaš "dve brade".

Pogledajte još