Filmovi u nedelju na TV-u

NEDELJA 15. JUL

21h RTS 1
Moja Afrika - Filmski klasik Sidnija Polaka sa Meril Strip i Robertom Redfordom u glavnim ulogama. Dirljiva priča koja je obeležila život naših mama, a ostala i dalje aktuelna. Film koji je osvojio sedam Oskara.

23h TV Avala
Brucoš - Izuzetno duhovita komedija Toma Vona sa Džejmsom Mekavojem u glavnoj ulozi momka koji se nađe pred izazovima života na univerzitetu. Duhovito, ali na pametan i seksi način.

1.30h TV B92
Bal monstruma - Film koji je Hali Beri doneo Oskara. Prava drama posle koje se razmišlja o odnosima u porodici i ljubavi koju, na kraju, ne bira čovek sam, nego mu se nekako desi.

21.15h TV Prva

Poslednji samuraj - Jedna od najlepših uloga Toma Kruza u izuzetnom filmu Edvarda Cvika o američkom vojniku kome boravak u selu samuraja menja iz korena poglede na život. Ako niste gledali ovaj film, nikako ne propustite sada.

18h TV Cinemania
Ostermanov vikend - Film Sema Pekinpoa nastao po jednom od najboljih romana Roberta Ludlama. Akcija/Triler koji ne smemo da ti prepričavamo da ne smanjimo uzbuđenje.

21h Cinestar TV
Oslikani veo - Naomi Vots, Edvard Norton i Liv Šrajber u romantičnoj drami smeštenoj u Kinu tokom borbe protiv kolere. Sjajni glumci su dovoljna preporuka za ovaj film.

Pogledajte još