Ilić: Motivisani pred početak sezone

BEOGRAD, 13. jula 2012. (Beta) - Kapiten fudbalskog kluba Partizan Saša Ilić rekao je u petak da su on i njegovi saigrači silno motivisani i sa nestrpljenjem čekaju prvu utakmicu protiv Valete u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Nadam se uspešnoj sezoni, želimo da prodjemo u Ligu šampiona i osvojimo prvenstvo i kup. Svi smo zdravi, silno motivisani i sa nestrpljenjem iščekujemo prvu utakmicu", rekao je Ilić novinarima na stadionu Partizana.

Ilić je produžio ugovor sa crno-belima na još godinu dana.

"Želim igrama i svojim ponašanjem da opravdam ukazano poverenje i da budem zdrav. Nisam mnogo puta tokom karijere bio povredjen. Ako budem pružao dobre igre i opravdavao trenerova očekivanja igraću još. Ostaviću fudbal kada budem osećao da je to - to", kazao je Ilić.

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković rekao je da se nada da će Ilić i sledeće godine u ovo vreme produžiti ugovor, ali i da ga po završetku karijere čeka vrlo značajno mesto u klubu.

"Nadam se da ćemo dogodine produžiti ugovor na još godinu dana, a kada završi karijeru on će ostati u Partizanu. On je mnogo puta igrao jako dobro, na momente čcak i maestralno. Njegov odnos prema radu uslovio je da se vrati u Partizan", rekao je Tumbaković.

Pogledajte još