S koliko žena je spavao Mik Džeger?

Frontmen čuvenog benda The Rolling Stones - Mik Džeger je tokom cele svoje karijere dokazano veoma zaposlen čovek. Ali, ne mislimo ovde na njegove brojne hitove i hiljade prepunih koncerata. On je bio veoma aktivan i u krevetu. Uostalom, kao i svaka prava rok zvezda.

Prema novoj neautorizovanoj biografiji popularnog frontmena Stonesa, koju potpisuje Kris Andersen, on je vodio ljubav sa više od 4.000 žena. Iako je Mikov rekord i dalje daleko ispod neverovatne brojke od 20.000 žena s kojima je spavao košarkaš Vilt Čembrlen, on ipak može da se pohvali da je u krevet odveo sve same lepotice.

Karla Bruni, Anđelina Džoli, Uma Turman i Fara Foset su samo neke od poznatih dama koje nisu odelele Miku.

- Mik Džeger je spavao sa 4.000 žena tokom svog života, ali mislim da bi to mogla biti vrlo niska brojka - kaže Kris Andersen koji u knjizi "Mick: The Wild Life and Mad Genius of Jagger" i otkriva da je Džeger imao seksualne odnose sa još jednim veoma popularnim rokerom - Dejvidom Bouvijem.

- Mik je sam u jednom trenutku izjavio da svi znaju da je svaka osoba u osnovi biseksualna - objašnjava Andersen tvrdnju o aferi Džegera i Bouvija koja je poslednjih dana šokirala svet.

Da li je Mik preterivao ili je jednostavno uživao u statusu rok zvezde?

Pogledajte još